dinsdag, 02 maart 2010

Zou toeval bestaan?

recyclerenEr zijn zo van die dingen...

Een woordje uitleg...

Een poos geleden was ik weer aan het rommelen in dozen... Ik had nog wat kleren van Michael weggeborgen. Het eerste jaar droeg ik sommige zelf nog maar na een poos ging mij dat niet meer af. Van de hand doen lukte nog niet dus in een doos opgeborgen. Tot onlangs...

Eigenlijk vind ik dat zonde om kleren die je niet meer draagt en die bovendien nog in goede staat zijn te houden. Ik heb zo al een ontzettende stapel in de Kringloopwinkel gegeven! En dat voelt goed!

Maar ik dacht plots aan de buurman van het 3e verdiep en ach, de sukkelaar heeft met moeite nog een nagel om aan zijn euhhh gat te skarten zoals wij zeggen! Het mag een wonder heten dat hij zijn huur nog kan betalen, al vrees ik dat zijn situatie ooit slecht afloopt... Véél medelijden heb ik eigenlijk niet want hij heeft het grotendeels zelf gezocht! Als er al iemand kansen kreeg om een scheefgegroeide situatie terug recht te trekken, dan was hij het wel!!! Geloof me vrij, ik weet waarover ik spreek! Want ook ik was in de weer voor hem!!! Hij werkte bij de NMBS en toch is het hem gelukt om daar buiten te vliegen... ondanks vele pogingen van vélen!!! Nee, er viel niet mee te praten!!! Maar goed, dit terzijde...

Toen ik een broek en een warme vest van Michael in handen kreeg dacht ik toch aan mijn buurman! Hij liep in die barre koude met zo'n dun vestje dat ik mij afvroeg of ik er goed aan deed om die kleren mss aan hem te geven... Zou Michael daar geen bezwaar tegen hebben? Tut tut, Michael had geen zeggenschap in die aangelegenheid!
Bovendien zou ik buurman mss zien lopen in Michaels kledij dus ja, ik wou ze hem geven...

Dat was dus een paar weken geleden...

Ondertussen had ik buurman al een paar keer gezien maar nee hoor, hij had de kleren niet aan... Ondanks de bittere koude droeg hij nog steeds zijn dunne vestje... Ik dacht vorige week nog om hem dan maar die kleren terug te vragen want 't was wél de bedoeling dat hij ze zou dragen, anders kon ik er iemand anders een plezier mee doen!!!

Tot gisteren, uitgerekend gisteren!!!!

Ik zag hem buitengaan en ik keek hem na, tiens, die broek kwam mij precies bekend voor!!! Maar ik was niet zeker...

Toen ik hem later die dag opnieuw opmerkte keek ik nog eens goed en ja hoor, hij droeg Michael zijn broek!!!! Gisteren!!! Uitgerekend gisteren!!!!

Zou dat toeval zijn???
Het is mij om 't even, het deed mij écht goed!!!! Lachen

16:19 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (5)

Commentaren

Toeval bestaat niet. Nog maar eens een teken om je te zeggen dat hij het goed maakt. Knuf!

En ikke pestkop? Was nochtans lief bedoeld. :-)

Gepost door: Nana | dinsdag, 02 maart 2010

Reageren op dit commentaar

nee Dit is te bijzonder! Geen toeval dus!

Gepost door: Walter | dinsdag, 02 maart 2010

Reageren op dit commentaar

de zon, buurman die broek, heb je nog meer tekens nodig Tal
ik vind het prachtig!

Gepost door: fotorantje | dinsdag, 02 maart 2010

Reageren op dit commentaar

Koester dat moment waarop je heel warm werd vanbinnen toen je besefte welke dag het was toen je zag dat buurman die broek aanhad.
Dat gevoel is onbetaalbaar.
Wedden dat je nog glimlacht als je er aan denkt?

Liefs,
Inge

Gepost door: inge | dinsdag, 02 maart 2010

Reageren op dit commentaar

Velen zeggen dat toeval niet bestaat en toch heeft een mens soms van die seintjes. Ik geloof best wel dat er redenen zijn om in het toeval te geloven.
4 jaar al Tal! Groetjes en hou je goed.

Gepost door: emmy | dinsdag, 02 maart 2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.