zondag, 22 augustus 2010

Fan van e-lotto!

nationale-loterij-online_5_460x0.jpgOnlangs kreeg ik een vragenlijst in mijn mailbox, of ik mijn mening wou geven over e-lotto.be, de online lottowinkel van de Nationale Loterij zeg maar... Je kon 10euro winnen!

Tuurlijk wou ik mijn mening geven, al moet ik bekennen dat ik toen nog niet echt een mening hád want ik was nog niet op de site gaan kijken. Maar goed, de kans dat ik een speelpotje kon winnen was de juiste stimulans Hebberig Knipogen.

Een paar vraagjes beantwoorden, dat moest wel lukken!

En oooo mijn aangename verrassing: een paar dagen later kreeg ik een mail dat ik bedankt was voor mijn deelname en dat ik bij de gelukkigen was en een e-ticket van 10euro gewonnen had. Leuk!!!

Ik zou mijn prijs in een anonieme brief toegestuurd krijgen!

Inderdaad, de bewuste brief viel in mijn bus! Toevallig was mijn vaste krantenverkoper met verlof en zodoende wou ik dat dan ook eens uittesten en online met de Lotto spelen, ik kon trouwens niets anders doen met mijn prijs... Geld netjes opgeladen op mijn persoonlijke rekening en spelen maar!

Ewel... ik ben verkocht!!! Ongelofelijk hoe makkelijk het gaat, je hoeft maar één keer je vaste nummers in te geven, je kan kiezen hoeveel trekkingen je wilt spelen, of zelfs doorlopend op voorwaarde natuurlijk dat er geld op je rekening staat! Bovendien is er een limiet ( goed voor de gokverslaafden ). Je koopt gewoon een e-ticket bij je krantenverkoper, zo heeft ie er ook nog iets aan en klaar is Kees!!!

 

10:27 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.