zaterdag, 28 augustus 2010

The Good News show!

Donderdag ging ik dus op bezoek bij mijn collega L die voor de derde keer met kanker geconfronteerd wordt... 2x borstkanker en nu helaas botkanker! Voor dat laatste is er geen genezing mogelijk... tot nu toe!!!

Maar toen we dit nieuws vernamen op het werk werd verkeerde "info" doorgegeven!!! "Iemand" had getelefoneerd met L en zei dat L nog amper 6 maanden te leven had. We waren allemaal vreselijk aangedaan door dit tragische  bericht!

Op onze afspraak donderdag werd vanzelfsprekend véél gepraat over haar toestand en ik kreeg de indruk dat er iets niet klopte met "onze" info en gelukkig dat ik - héééél delicaat - de vraag stelde of de dokters dan niet gesproken hadden over 6 maanden... waarop zij verbaasd antwoordde dat dat op een vergissing moest berusten. L moet wel 6 à 12 maanden chemo krijgen, ik vermoed dat daardoor het misverstand ontstond. L had die dag nog maar pas de harde diagnose van botkanker gekregen en tussen de tranen door zal die "iemand" 't één en 't ander verkeerd begrepen hebben... Wat ben ik blij dat het niet klopt!!!

801342089.2.gifEn nu maar duimen dat de behandeling aanslaat en dat de dokters er in slagen om de kl*teziekte te stabiliseren, dan heeft ze nog járen voor de boeg!!!!

We hebben eigenlijk toch wel kunnen lachen met het grote misverstand en ik heb het goede nieuws zo gauw mogelijk aan de grote klok gehangen zodat de collega's ook gerust gesteld zijn en die verkeerde informatie de wereld uitgeholpen wordt!!!

L speelt zelfs met de gedachte om het werk te hervatten, nu nog niet maar dat is een gedachte die haar moed geeft!!! En moed heeft ze!!!

Vandaar mijn héél toepasselijke titel!!!

12:22 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (3)

Commentaren

ooooih gelukkig! Zo'n positief ingesteld iemand lààt zich er niet zo snel onder krijgen, maar drie keer? Sommige mensen krijgen toch meer dan hun deel hé?

Gepost door: Jientje | zaterdag, 28 augustus 2010

Reageren op dit commentaar

aaaah, dat is inderdaad beter nieuws
en nu maar hopen dat de chemo aanslaat
dat ze er zelf positief bij is kan al veel helpen

Gepost door: fotorantje | zaterdag, 28 augustus 2010

Reageren op dit commentaar

Ongelukkig misverstand....

Gepost door: HAPPY(sewing bee) | zaterdag, 28 augustus 2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.