woensdag, 29 september 2010

Wie het kleine niet eert...

blunderende-lottoverkoper-terecht-ik-heb-een-fout-gemaakt_5_460x0.jpgHet was al een poos geleden dat ik nog eens mijn lottoformulier liet valideren.
Eigenlijk een beetje bewust omdat mijn lotto-man één van mijn favoriete drankjes verkoopt en ik de verleiding dus nooit kan weerstaan.
Ik ben nl verzot op Atomic, das een energiedrankje. atomic-energy-drink.pngDat heeft niet echt veel effect op mij, ik krijg er ook geen vleugels van maar ik drink het wel graag...En omdat ik PROBEER een beetje op mijn lijn te letten bla bla bla... Onbeslist

Een andere reden waarom ik niet meer in de krantenwinkel kwam was dat ik een klein bedragje gewonnen had om online te kunnen spelen, via e-lotto. Ik vind dat eerlijk gezegd superhandig. Ik opende een account en zette in, niet veel hoor, een paar eurookes. Ik ben nooit zo'n fervente gokster geweest. Maar wie niet waagt, niet wint hé!
En ik won nog een beetje ook!!! Leuk!!

Ik kocht een e-ticket waarmee ik mijn speelrekening kon spijzen en ik was vertrokken... vooral omdat je met zo'n e-ticket de krantenverkoper ook iets gunt.

A4_lotto_pn.MM.jpg.h170.jpg.280.jpgVandaag kwam ik echter nog eens in de winkel terecht en speelde "gewoon". We raakten aan de praat en de man kloeg zo over zijn gezondheid dat het niet mooi meer was. En de oorzaak: Stress!!! Ik verschoot er zelfs van, zo jong nog!! Maar iedere kleine handelaar klaagt tegenwoordig... Bovendien hebben ze maanden aan één stuk de straat opengelegd en zijn de parkeerplaatsen zo goed als verdwenen... om een lang verhaal kort te maken: Het gaat véél minder goed met zijn zaak!

Pffff, ik zat er wel een beetje mee want ik ga daar al járen, en ondanks mijn verhuis naar de andere kant van 't stad blijft hij mijn vaste "gazettemarchan"Lachen

logo_mail.gifHij vertelde dat al die postabonnementen hem ook de das om doen, ik zuchtte even diep ( ik dacht aan mijn abonnement op TeVeblad ) maar toen hij er bij vertelde dat het ook mogelijk was om - aan dezelfde gunstige voorwaarden - een winkelabonnement te nemen was ik héél geïnteresseerd! Hij toonde mij hoe dat werkte en omdat het een goede gelegenheid is voor mij om iets meer buiten te komen ( ik ben zo'n vreselijke huismus!!! ) beloofde ik hem dat ik daar werk zou van maken!

En omdat ik een vrouw van mijn woord ben, ga ik dat NU doen!!!

Een druppel op een hete plaat mss maar veel druppels worden uiteindelijk ook een oceaan! En bovendien geeft het mij een goed gevoel!!! Lachen

 

17:49 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (4)

Commentaren

't is goed dat U daar zo aan denkt, maar ik ga echt voor het gemak, nu gok ik niet, dat scheelt ;)

Gepost door: danique | woensdag, 29 september 2010

Reageren op dit commentaar

Op de lotto win ik elke week: mijn inzet. En dit door niet in te zetten. Het is en blijft een soort piramidespel, waar alle winst naar de top gaat. Met dat verschil dat het volledig willekeurig bepaald wordt wie de winst krijgt, en dat je er niets hoeft of kan voor doen om aan de top van de piramide te geraken.

Gepost door: Geert | donderdag, 30 september 2010

Reageren op dit commentaar

Niet spelen betekent uiteraard je niet ingezette inzet winnen.
Wel spelen, kan leuk zijn en soms, heel soms, kan het vreugde brengen zoals toen wij 1 week na ons trouwen met een lotje van de loterij een bedrag van BEF 5.000,- wonnen en hiermee, dat was in 1970, van een super de luxe oudejaarsavond konden genieten. Na bijna 40 jaar geniet ik er nog na van. Ik beken .... we hebben daarna het geluk nooit meer uitgedaagd.
Lieve groetjes.

Gepost door: Leva | donderdag, 30 september 2010

Reageren op dit commentaar

Goed Talleke dat gij nog iets doet voor de kleine zelfstandige.
Groetjes!

Gepost door: Fluwijn | vrijdag, 01 oktober 2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.